BEHANG- EN SCHILDERWERKEN

Binnenschilderwerk

Uw interieur prachtig afgewerkt met fijne aflijning en egale oppervlakten, dat is professioneel schilderwerk !

Binnenschilderwerk De SchilderDe technieken die wij kunnen toepassen, zijn zeer uiteenlopend, van eenvoudig tot zeer exclusief, strak tot sfeervol. De afwerkingen die wij voor u kunnen verzorgen zijn o.a. voor muren, plafonds, kozijnen, deuren, enz. Ook voor openbare of veelgebruikte ruimtes kunnen wij een rol vervullen, zodat zelfs na jaren van intensief gebruik u nog kunt genieten van een mooie en nette schilderafwerking.

Interieurschilderwerk is een vakmanschap waar veel bij komt kijken: geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het vak. Is uw huis binnen toe aan een opfrisbeurt of wilt u gewoon eens iets anders ?

Met gebruik van de modernste middelen kan uw huis veranderd worden volgens de  laatste trends of volgens uw eigen wensen. Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van een huis en dat voegt waarde toe aan het woongenot. Het gebruik van de beste verfsoorten en merken is een garantie van de beste kwaliteit.

Uw woning, uw leefruimte is de plaats waar men veel tijd doorbrengt, dus laat deze uitstralen naar uw eigen persoonlijkheid. Kleuradvies en indien gewenst het plaatsen van stalen is de eerste stap naar uw nieuw interieur. Zo hebt u na enkele dagen het perfect idee over de gekozen kleurcombinatie. Wij beperken overlast tot een minimum en laten uw woning ’s avonds steeds opgeruimd en netjes achter.

Buitenschilderwerk

Duurzaam en mooi buitenschilderwerk valt of staat met de juiste verf, goed gereedschap, zorgvuldige werkwijze en op optimale omstandigheden buiten. Design-Schilder kan u deze zorgen uit handen nemen middels kwalitatief vakmanschap.

Buitenschilderwerk De SchilderHet buitenschilderwerk is bepalend voor de levensduur van deuren, kozijnen en muren. Het is in uw belang de kosten van het onderhoud door het tijdig professioneel laten schilderen van uw woning zo laag mogelijk te houden. Als het zover komt dat bepaalde onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden, dan maakt u meer kosten dan noodzakelijk is. Het gaat er dus om dat u niet te lang wacht met het vakkundig laten schilderen van uw woning.

Bij buitenschilderwerk geldt de regel niet enkel voor de verfraaiing en het uitzicht, maar ook voor een perfecte bescherming van uw hout en ijzerwerk, zodat deze een langere levensduurte krijgen. Onze ervaring en vakmanschap zorgen ervoor dat u waar voor uw geld krijgt !

Ook esthetisch gezien is het buitenschilderwerk van belang, want uw huis of gebouw komt pas goed tot zijn recht als het met zorg onderhouden is. Wij helpen u ook een keuze te maken uit het grote kleurenaanbod, zodat uw pand een uitstraling krijgt die u bevalt en die bovendien past bij het gebouw en zijn omgeving.

Behangen

Behangwerken De SchilderOok behangen is onze specialiteit, van gewoon behangpapier over vliesbehang tot glasvezel (tasso). Grote werken of een enkele kamer, wij werken alles naadloos en nauwkeurig af. Er bestaan meer soorten behangpapier dan u voor mogelijk houdt. Maar waarvan u zeker kunt zijn is dat wij alle soorten behangen.

Kleurencombinaties en/of mooie schakeringen worden met egale muren gecombineerd. Op deze manier legt men bijzondere accenten in het interieur. Kleurkeuze en motief van het behang bepaalt de sfeer in uw woning.

Een combinatie van behangen en schilderen behoort ook tot de mogelijkheid. Er zijn diverse manieren waarop behang kan worden toegepast in een woonruimte. Niet alleen complete wanden, maar ook panelen kunnen een woonruimte opfleuren zonder dat het behang erg aanwezig is.